[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Ansvar och försäkringar” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

ANSVAR & FÖRSÄKRINGAR

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Ansvar och försäkringar text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

En seriös flyttfirma i Stockholm med stora mål måste kunna erbjuda en trygghet till alla kunder. Att vi kan stå för att vi och våra samarbetspartners är väl försäkrade är viktigt. Flyttbolaget i Stockholm AB kan det och därför kan vi förmedla ordet trygghet till Er.

 

Flyttbolaget i Stockholm AB är själva försäkrade via Trygg Hansa, men det är viktigt att ni läser igenom Bohag 2010 & Kontor 2003 samt orderbekräftelsen vid bokning av flytt. Läs också igenom Råd & Tips för att underlätta flyttningen samt minimera risken för skador via t.ex. Packning av flyttkartonger, emballering av tavlor mm. Vår transportansvarsförsäkring täcker upp till 20 prisbasbelopp vilket är ca 900 000 kr totalt. Våra flyttuppdrag utförs i enlighet med bestämmelserna i Bohag 2010 och Kontor 2003 som är fastställda av Svenska Åkeriförbundet i vilka vi är medlemmar hos.

Det är även viktigt att kontrollera så att de företag ni väljer att anlita innehar de tillstånd som behövs. Det är nämligen olagligt att som kund anlita ett företag som inte innehar Trafiktillstånd från Transportstyrelsen. För att kolla om ett företag innehar Trafiktillstånd så kan ni använda deras Org. Nr och denna länk.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Trygg Hansa” src=”https://www.flyttbolagetstockholm.se/wp-content/uploads/2014/12/Trygg-Hansa_Logo.png” alt=”Trygg Hansa” title_text=”Trygg Hansa” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Miljö” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”miljo”]

Miljö

Flyttbolaget i Stockholm AB arbetar ständigt med förbättringar i verksamheten för minsta möjliga påverkan på miljön. Där ingår allt ifrån godkänt miljöbränsle till våra bilar och vi använder bara flyttmaterial som är återvinningsbart. Såsom flyttkartonger, bubbelplast, garderobskartonger, tavelkartonger, packpapper mm. Enligt miljöbarometern så släpps totalt cirka 270 kg PAH ut bara i Stockholms stad (2001) genom fordonsavgaser. Bensindrivna personbilar står för den största delen av de totala PAH-utsläppen från fordonsavgaser. De största PAH-utsläppen per fordonskilometer kommer från dieseldrivna fordon som använder miljöklass III diesel. Flyttbolaget i Stockholm AB värnar om miljön och strävar som flyttfirma efter att:

  • Minska utsläppen under själva transporten med hjälp av miljögodkända fordon  som drivs med bränsle av miljöklass I.
  • Vid längre flyttningar utanför Stockholm försöker vi om möjligt alltid samlasta bohag/gods.
  • Att vid reparation av lastbilarna använda auktoriserade märkesverkstäder som i sin tur sköter sitt miljöåtagande.
  • Följa de miljölagar samt riktlinjer som finns.
  • Att alltid hålla vår personal samt samarbetspartners informerade och uppdaterade kring aktuella miljöfrågor.
  • Att använda sig av förpackningsmaterial som är miljövänligt och återvinningsbart.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]