Bohagsflytt Stockholm

Bohagsflytt Stockholm

Bohagsflytt i Stockholm

Bohagsflytt (Privatflytt)

En bohagsflytt i Stockholm för oss på Flyttbolaget kommer alltid att vara en viktig del av vår verksamhet. Vi transporterar dagligen gods på olika sätt och har stor erfarenhet av att hantera allt som rör sig kring en bohagsflytt. – Bohagsflytt Stockholm

För dig som är ute efter Bohagsflytt i Stockholm såsom villaflytt, lägenhetsflytt, flyttning av radhus eller allmänt privatflytt. Det går också bra att beställa erfarna packmästare utav oss.

Vi kan erbjuda er allt från ett totalansvar av flyttningen med packning / emballering till uppackning / återställande, beroende på vad ni vill beställa utav oss. Våra chaufförer och arbetare är duktiga med en gedigen erfarenhet. Även våra samarbetspartners står för en hög kvalité av arbete.

Frågor samt bokning sköts enkelt hos oss antingen via telefon 08 – 30 10 60 eller skriftligt under Offertförfrågan Privat. Vid beställning skickar vi alltid ut en orderbekräftelse till kund för att både ni och vi ska känna att allt är säkert och sköts på rätt sätt.

Flyttbolaget i Stockholm AB samt våra samarbetspartners kör alltid i enlighet med bestämmelser i Bohag 2010. Vi själva är försäkrade via Trygg Hansa upp totalt 10 miljoner kronor.

Vi har självklart F-skattsedel och Trafiktillstånd vilket man enligt lag måste ha som transportföretag i Sverige. Det är olagligt som kund att anlita ett företag utan dessa tillstånd.

För att kontrollera om ett företag innehar Trafiktillstånd så kan ni göra det med hjälp av deras organisations nummer på Transportstyrelsen.

Letar du efter flyttjänster för skärgården? Vänligen klicka här!

Fantastiska packmästare ni skickade till oss! Supertrevliga och allt kom fram helt och snyggt
– Bohagsflytt Stockholm

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält