Kontorsstädning

Vill er arbetsplats bli hållbar där allt är i ordning?

Vi har alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och goda medarbetarupplevelser. Från enstaka tjänster till helhetslösningar, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet & service. Hållbart och cirkulärt förstås.

 

Kontorsstädning i Stockholm

Hållbar kontorsstädning

Vi är det hållbara och cirkulära företaget för tjänster till arbetsplatsen som ser till att allt fungerar. För oss är det viktigt att er arbetsplats blir ännu bättre när ni valt oss. Oavsett om ni beställer enstaka tjänster låter oss ta hand om hela arbetsplatsen levererar vi alltid hållbara och cirkulära lösningar med fokus på att göra er arbetsplats till en bra medarbetarupplevelse

Vårt städssytem bygger på eco label, vilket är EU:s officiella miljömärke.

För oss är det viktigt att skapa bättre och hållbara arbetsplatser som förenklar er vardag. Vi tar ansvar för våra tjänster och utvecklingen av framtidens hållbara arbetsplats.

Med fossilfria leveranser, svanenmärkta produkter med den senaste utrustningen tar vi ansvar för utvecklingen av framtidens hållbara arbetsplats.

Offertförfrågan

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält