Kontorsflytt i Stockholm

Kontorsflytt Stockholm

Kontorsflytt Stockholm

Kontorsflytt

För att en kontorsflytt i Stockholm ska fungera på alla olika sätt så ställs det både krav på planering och självklart gott samarbete. Varje arbete är ett projektarbete som kräver resurser samt erfarenhet

Flyttbolaget i Stockholm AB kan detta och vi hjälper tillsammans med er till att planera flytten från början till slut. Vi försöker minimera uppehåll i Er verksamhet och vi vill att ni snabbt ska kunna känna er hemma på den nya arbetsplatsen och komma igång så fort det går. Med vår samlade kunskap från tidigare kontorsflyttningar i Stockholm så ska ingenting vara en omöjlighet.

Frågor samt bokning för kontorsflytt sköts enkelt hos oss antingen via telefon 08 – 30 10 60 eller skriftligt under Offertförfrågan Företag. Vid beställning skickar vi alltid ut en orderbekräftelse till kund för att både ni och vi ska känna att allt är säkert och sköts på rätt sätt.

Genom åren vi verkat så har vi samlat på oss många nöjda kunder och vi lämnar gärna ut fina referenser om så önskas. Vänligen notera det vid förfrågan i så fall. På www.reco.se (som tar kontakt med kunder vi utfört arbete åt) kan ni läsa lite omdömen om oss.

Vi kör alltid i enlighet med bestämmelser i Kontor2003 samt är väl ansvarsförsäkrade via Trygg Hansa. Mer om det kan ni läsa på Ansvar & Försäkring.

Vi har självklart både F-skattsedel och Trafiktillstånd, vilket man enligt lag måste ha i Sverige för att få bedriva transportverksamhet mot betalning. Det är även olagligt att som kund anlita ett företag som inte innehar dessa tillstånd.

För att kolla om ett företag innehar Trafiktillstånd så kan ni göra det med hjälp av deras organisations nummer på Transportstyrelsen.

Välkommen!

Tack Flyttbolaget för ert otroligt proffsiga arbete och planering av vår skola som behövde flyttas p.g.a renovering
– Kontorsflytt Stockholm

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält