Flyttfirma jobb

Jobba hos oss

Flyttfirma jobb

Arbeta hos Flyttbolaget Stockholm

Gillar du fysiskt arbete? Är du målmedveten och har driv? Är du modig att ta dig an nya utmaningar? Gillar du att ge service och göra dina medmänniskor glada?

Flyttbolaget Stockholm söker alltid hungriga och positiva medarbetare som vill utvecklas i en positiv, fartfylld och stärkande miljö.

Vad säger våra medarbetare?

Hos Flyttbolaget så får du en trygg arbetsplats med roliga arbetskamrater och som har yrkesstolthet. Vi sätter alltid kunden i fokus på våra uppdrag och vi ser till att göra det lilla extra som gör att vi kan stoltsera med 96% kundnöjdhet. Kanske du passar in i vårat team?

Sebastian Kvarnström
Flyttbolaget Stockholm

Att jobba hos Flyttbolaget Stockholm

Vi är en flyttfirma som ständigt är intresserade av duktig flytt- och chaufförpersonal. Här blir du del av vårt härliga gäng som tar sitt jobb på största allvar samtidigt som vi ser till att ha roligt på jobbet. Vi utför alltid vårt arbete på ett ansvarsfullt, kompetent och professionellt sätt, så att våra kunder kan känna att dom är i trygga händer. Vi erbjuder en stimulerande och varierande arbetsplats med möjlighet att utvecklas.

Vi brinner för service och varje dag så hjälper vi våra kunder med deras flyttuppdrag. Det är därför viktigt att vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt samt hantera personliga ägodelar på ett varsamt sätt.

Det är meriterande om du har B och C – körkort

Är du redo att ta steget? Sök arbete hos oss!

Använd kontaktformuläret och bifoga CV och/eller personligt brev.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält