Evakueringsflytt

Evakuering Stockholm

Evakueringsflytt

Evakuering i Stockholm

Söks det hjälp med Evakueringsflytt i Stockholm av ett företag som vet vad ett sådant projekt handlar om? Välkommen!

Är det dags för stambyte, större ombyggnationer/renoveringar så behöver man samarbeta med många olika företag. Vi på Flyttbolaget i Stockholm AB ställer gärna upp på flyttdelen. Med våra tidigare erfarenheter med stora Evakueringsflyttar i Norrort och Söderort så vet vi vad som krävs. Både i planering, logistik och arbetskraft men också i den sociala biten då vi vet att det kan vara jobbigt för hyresgäster under dessa månader.

Det är mycket som ska stämma i stora projekt och tillsammans planerar vi i detalj dessa flyttningar för att på bästa möjliga sätt göra Era kunder nöjda och glada. Vi har fina referenser att lämna vid förfrågan.

Välkommen att kontakta oss antingen via telefon på 08-30 10 60 eller börja med ett mejl i vårt formulär här under Evakueringsflytt.

Vi sökte efter ett seriöst företag som kunde ta hand om hela flytten med packning, magasinering och återflytt när stambytet var klart. Trots omfattande arbete så gick allt smidigt och bra kontaktpersoner finns på Flyttbolaget!t
– Evakuering Stockholm

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält