Är det dags för stambyte, större ombyggnationer/renoveringar så behöver man samarbeta med många olika företag. Vi på Flyttbolaget i Stockholm AB ställer gärna upp på flyttdelen. Med våra tidigare erfarenheter med stora Evakueringsflyttar i Norrort och Söderort så vet vi vad som krävs. Både i planering, logistik och arbetskraft men också i den sociala biten då vi vet att det kan vara jobbigt för hyresgäster under dessa månader.

Det är mycket som ska stämma i stora projekt och tillsammans planerar vi i detalj dessa flyttningar för att på bästa möjliga sätt göra Era kunder nöjda och glada. Vi har fina referenser att lämna vid förfrågan.

Välkommen att kontakta oss antingen via telefon på 08-30 10 60 eller börja med ett mejl i vårt formulär här under Evakueringsflytt.

”Vi sökte efter ett seriöst företag som kunde ta hand om hela flytten med packning, magasinering och återflytt när stambytet var klart. Trots omfattande arbete så gick allt smidigt och bra kontaktpersoner finns på Flyttbolaget!” – Evakuering Stockholm

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT FÖR DIN EVAKUERING

  Namn (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Typ av evakuering
  BostadsrättsföreningHyresrättsföreningByggherreÖvrigt

  Ca antal lägenheter

  Önskat datum

  Uppdragsbeskrivning

  Hur hittade ni oss?

  Önskar helst kontakt via
  E-postTelefon, mellan dessa tider:

  Vi värnar om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Genom att klicka på knappen 'Skicka' skickar du in din förfrågan och godkänner att vi får hantera dina personuppgifter enligt Flyttbolagets personuppgiftshantering.

  Vill du veta mer eller behöver hjälp?

  Kontakta oss så hjälper vi dig!