Vi kan hjälpa er med den biten! Vi på Flyttbolaget i Stockholm AB har mångårig erfarenhet av logistik och flyttningar av just bohag och möbler till Stockholms skärgård (skärgårdsflytt Stockholm). Självklart kan vi rodda en del annat också med våra goda kontakter med olika färjerederier som transporterar runt om i Stockholms skärgård.

Vi syr tillsammans ihop flytten med planering som passar oss båda samt ibland det mest avgörande, vädret! Ibland fungerar det att ta ut hela bilen till ön, men ibland får man kombinera att lasta från hamn på fastland eller ö, sen frakta godset ut till/från ön och sedan oftast i de fallen ta sakerna för hand eller med kärror upp/ner till/från Ert hus.

Det är såklart oerhört viktigt att logistiken fungerar i sådana här sammanhang och meningen är att Ni ska kunna känna er lugna hela vägen. Det ordnar vi! Ni kan få hjälp med allt från packning, flytt och flyttstädning. Allt beroende på hur mycket ni själva känner för att ordna.

För att göra en offertförfrågan för olika transporter och flyttningar till skärgården ber vi Er mejla oss med en detaljerad beskrivning på info@flyttbolagetstockholm.se alternativt ringa och prata med oss direkt på 08 – 30 10 60 eller använda vårt kontaktformulär här.

Detta är en del av vad vi kan hjälpa er med via skärgårdsflytt i Stockholm:

 • Skärgårdsflytt i Stockholm av Bohag, Kontor, Möblemang, Bortforsling, Tippkörning, Röjning mm.
 • Nedpackning/Uppackning samt Flyttstädning går också att beställa.
 • Anordna frakt av flertal saker ut till Stockholms Skärgård.
 • Är det mindre enstaka saker kan vi förmedla direkt kontakt med någon av rederierna.
 • Hamnar vid flytt till/från skärgården finns i Dalarö, Nynäshamn, Räfsnäs, Ingarö, Stavsnäs, Vaxholm, Sollenkroka m.fl.

”Så snyggt jobbat Flyttbolaget! Full service med packning, flytt, städning och uppackning med flera båtlass och totalt 3 stora lastbilar fylldes på fastlandet när vi tömde hela vårt sommarställe i Stockholms skärgård.” – Skärgårdsflytt Stockholm

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT FÖR DIN SKÄRGÅRDSFLYTT

  Namn (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Önskat datum

  Uppdragsbeskrivning

  Önskar helst kontakt via
  E-postTelefon, mellan dessa tider:

  Vi värnar om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Genom att klicka på knappen 'Skicka' skickar du in din förfrågan och godkänner att vi får hantera dina personuppgifter enligt Flyttbolagets personuppgiftshantering.

  Vill du veta mer eller behöver hjälp?

  Kontakta oss så hjälper vi dig!