Skärgårdstransport

Skärgårdsflytt Stockholm

Skärgårdstransport i Stockholm

Skärgårdsflytt

Är Ni i behov av att flytta från eller till Stockholms skärgård? Kanske frakta ut lite nya möbler samt göra er av med en del saker samtidigt? – Skärgårdsflytt Stockholm

Vi kan hjälpa er med den biten! Vi på Flyttbolaget i Stockholm AB har mångårig erfarenhet av logistik och flyttningar av just bohag och möbler till Stockholms skärgård (skärgårdsflytt Stockholm). Självklart kan vi rodda en del annat också med våra goda kontakter med olika färjerederier som transporterar runt om i Stockholms skärgård.

Vi syr tillsammans ihop flytten med planering som passar oss båda samt ibland det mest avgörande, vädret! Ibland fungerar det att ta ut hela bilen till ön, men ibland får man kombinera att lasta från hamn på fastland eller ö, sen frakta godset ut till/från ön och sedan oftast i de fallen ta sakerna för hand eller med kärror upp/ner till/från Ert hus.

Det är såklart oerhört viktigt att logistiken fungerar i sådana här sammanhang och meningen är att Ni ska kunna känna er lugna hela vägen. Det ordnar vi! Ni kan få hjälp med allt från packning, flytt och flyttstädning. Allt beroende på hur mycket ni själva känner för att ordna.

För att göra en offertförfrågan för olika transporter och flyttningar till skärgården ber vi Er mejla oss med en detaljerad beskrivning på info@flyttbolagetstockholm.se alternativt ringa och prata med oss direkt på 08 – 30 10 60 eller använda vårt kontaktformulär här.

Detta är en del av vad vi kan hjälpa er med via skärgårdsflytt i Stockholm:

  • Skärgårdsflytt i Stockholm av Bohag, Kontor, Möblemang, Bortforsling, Tippkörning, Röjning mm.
  • Nedpackning/Uppackning samt Flyttstädning går också att beställa.
  • Anordna frakt av flertal saker ut till Stockholms Skärgård.
  • Är det mindre enstaka saker kan vi förmedla direkt kontakt med någon av rederierna.
  • Hamnar vid flytt till/från skärgården finns i Dalarö, Nynäshamn, Räfsnäs, Ingarö, Stavsnäs, Vaxholm, Sollenkroka m.fl.

Så snyggt jobbat Flyttbolaget! Full service med packning, flytt, städning och uppackning med flera båtlass och totalt 3 stora lastbilar fylldes på fastlandet när vi tömde hela vårt sommarställe i Stockholms skärgård
– Skärgårdsflytt Stockholm

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält