Återbruk kontorsmöbler

Återbrukade kontorsmöbler - bra för både plånboken och planeten

Hållbara och ergonomiska kontorsmöbler från välkända märken till 50% av nypris

Återbruk av kontorsmöbler

Hyr eller köp dina kontorsmöbler genom oss

Vi erbjuder kompletta kontorsmöbler genom återbruk  för köp eller uthyrning. Välj återbruk eller nya prisvärda kontorsmöbler för att skapa en trevlig och effektiv arbetsplats. Vi erbjuder ett brett sortiment av kontorsmöbler och inredning som gör det enkelt att skapa en trevlig arbetsplats. Oavsett om du söker en kontorsstol, skrivbord, skrivbordslampa eller en komplett grupp så har du hittat rätt.

Den svenska produktionen av kontorsmöbler beräknas bidra till klimatkrisen med mer än 150 000 ton CO2e årligen. Återanvändning och cirkulär ekonomi finns inom räckhåll för alla, och är bra för både ekonomin och klimatet. Vi vill vi därför inspirera företag till att tänka andrahand i första hand.

Ett långsiktigt mål är att göra svensk möbelindustri internationellt erkänd genom att vara ett exempel på hur storskalig övergång till cirkulär ekonomi kan gå till rent praktiskt.

Nya möbler med lång livslängd och återbruk av möbler gör det möjligt att halvera resursförbrukningen som den ser ut idag, och minska möbelindustrins klimatpåverkan med runt 30 %.

Designa er arbetsplats med skrivbord, kontorsstolar, lampor från välkända märken till ett riktigt bra pris och bli en del av cirkulära kretsloppet.

Offertförfrågan

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält