Flyttfirma Midsommarkransen

Midsommarkransen

Välkommen till Er flyttfirma i Midsommarkransen. Flyttbolaget i Stockholm AB har stor erfarenhet när det kommer till flyttstädning, privatflyttningar & kontorsflyttningar.

box

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper dig skräddarsy ditt flyttuppdrag efter dina behov. Välj mellan t ex. packning, flytt & flyttstädning. Vi står för kvalité & service, vilket är viktigt att veta när man letar flyttfirmor i Midsommarkransen.

document

Kostnadsfri offert

Klicka här för en gratis offert för just din flytt i Midsommarkransen. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar på vardagar. Har du några frågor är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig!

phone

Kontakt

Använd vårt kontaktformulär eller ring oss direkt!
Tel: 08 – 30 10 60
E-post: info@flyttbolagetstockholm.se

Välkommen till en flyttfirma som står för personlig service, trygghet och säkra transporter.

Flyttbolaget arbetar företrädesvis i Stockholm med angränsande län (Mälardalen). Vi sätter alltid Er som kund i centrum oavsett storleken på de flyttuppdrag Ni vill ha hjälp med. Vi som flyttföretag i Midsommarkransen kan hjälpa er med allt från Flytt till Magasinering och Flyttstädning. Ni väljer själva i vilken omfattning Ni vill ha flytthjälp.

Förutom själva flyttningen kan vi erbjuda Er full flyttservice med packning, emballering, uppackning eller övriga typer av fysiskt krävande arbeten och transporter. Kontakta oss för offert eller bokning.

Privatflytt / Bohagsflytt

Att utföra bohagsflyttar har alltid varit en viktig del av vårt företag. Vi utför dagligen privatflyttar och fraktar bohag och gods både inom Midsommarkransen och Stockholm som resten av Sverige.

Oavsett om du endast är behov av bärhjälp eller om du vill att vi skall göra allt från att packa och flytta till att packa upp så hjälper vi er med detta.

Företagsflytt / Kontorsflytt

För att allting skall fungera bra vid en företagsflytt krävs det resurser och erfarenhet hos de som utför flytten. Vi kan hjälpa till med er kontorsflytt i Midsommarkransen genom att erbjuda en helhetslösning från planering av flytten till att utföra den.

Med vår långa erfarenhet av att flytta kontor kommer det göra processen väldigt enkel för er.

Flyttstädning

Behov av flyttstädning Midsommarkransen? Vi hjälper dig oavsett om det gäller en eller flera flyttstädningar samma dag (lägenhetsbyten) och om det är kort varsel. Vi har alltid kvalité i fokus och vår personal är både effektiva och ger en bra och trevlig service.

Vi tar vi betalt per m2, men kontakta oss för en offert för flyttstädning.

Magasinering

Vi erbjuder en säker och förmånlig lösning på magasinering om ni skulle behöva förvara ert bohag i väntan på inflyttning till nya lägenheten / huset.

Normalt tar vi betalt per kubikmeter och månad, men skulle ni vilja ha en exakt offert på just det ni skall magasinera så är ni välkomna att fylla i en offertfrågan för magasinering här.

Dödsbo/röjning

När någon går bort så kan det bli en väldigt jobbig process att ta hand om det den anhöriga lämnat kvar efter i sig i hemmet.

Vår flyttfirma kan hjälpa er med en helhetslösning där vi tar hand om allt ifrån flytt eller röjning / vindsröjning av ert dödsbo i Midsommarkransen till att erbjuda flyttstädning. Så ni kan fokusera på att tand om familjen och sörja i lugn och ro.

Bortforsling / Återvinning

Är det så att ni renoverat lägenhet eller hus och behöver bortforsling så hjälper vi er gärna med detta. Samma gäller om ni skulle röja ut garage eller vinden och vilja bli av med massvis med saker som måste till tippen.

Vi tar hand om era saker och åker med dessa till återvinningen där allting källsorteras för att bibehålla en god miljö.

Vår flyttbutik

Önskar ni köpa flyttmaterial eller om ni tänkt flytta själva men behöver hyra bärsele, pirra eller något annat så kan ni både köpa eller hyra flyttmaterial hos oss. Vår flyttbutik i Stockholm är belägen på Nioörtsvägen 36.

Där kan ni köpa allt som behövs runt omkring en flyttning. Kom gärna förbi vår flyttfirma och flyttbutik och titta in, har ni frågor så besvarar vi dom gärna och kan även visa lite tips om så önskas. Vår flyttbutik och kontor ligger i samma lokal.

 • Flyttkartonger / Flyttlådor i vanlig storlek och riktig kvalité
 • Garderderobskartonger för hängande kläder, mindre kristallkronor går också bra
 • Makulatur(packpapper) för att paketera glas, porslin och andra ömtåliga saker
 • Bubbelwell / Bubbelplast för allt man är extra rädd om, oljemålningar och tv-apparater är alltid bra att ha bubbelplast till
 • Tejp
 • Sträckfilmsplast / Plastfolie för att skydda tygmöbler främst, men fungerar till allt
 • Snöre / Filmgarn som är ett extra bra snöre för att säkra möbler eller knyta ihop mattor med
 • Flyttfilt för att skydda möbler när man stuvar bohag etc i flyttbilen
 • Märklappar + Märkpennor för att hålla extra koll på innehåll etc
 • Pirror / Rullkärra för att underlätta med att ta t.ex 3 flyttkartonger i stöten
 • Bärselar / Remmar, bra om man har mycket tunga möbler som behöver bäras
 • Rullflak för större möbler och annat med passform

(Flygfoto över Midsommarkransen år 1931-32, bild lånad från Stockholmskällan Stockholms Stadsmuseum, upphovsman Oscar Bladh). – Flyttfirma Midsommarkransen

”Åh vilket trevligt flyttföretag ni är! Otroligt bra service och skönt att ha hjälpen så nära. Kul att besöka eran flyttbutik också, vi lär synas i krokarna nu framöver. Tack för hjälpen återigen!”

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält