Sommaren går mot sitt slut

Vi hoppas alla haft en härlig sommar hittills, tyvärr börjar den nu gå mot slutet även om vi hoppas på fortsatt varmt och skönt en stund till. Under sommaren så har vi haft öppet som vanligt och vi har haft massor av kul uppdrag, nedan är ett axplock från lite olika körningar.

Ska du flytta nu under hösten så tveka inte på att höra av dig till oss så kan vi nog vara behjälpliga, flertal uppdrag bokas upp dagligen och vissa dagar är ju populärare än andra så vänta inte för länge, speciellt om det är lite större projekt.

Backa in lastbil

Något trång och lummig infart där vi med precision måste backa in mot kund.

Skåpbil på båt

En av våra stora lastbilar som ska ut i Stockholms skärgård på flyttuppdrag.

Pallgods lastbil

Du vet väl att vi även kör distribution,  pallgods och massor av andra typer av transporter också? Här har vi lastat på lite blandat med saker som ska levereras till olika adresser.

Körning till Umeå

Vi har under sommaren varit ett flertal gånger uppe i Umeå och Luleå med leveranser och återhämtning av saker till Stockholm. En fin bild längst vägen norrut.

Parkerad lastbil

Här står vi parkerade i Kungsängen med bakgavellyften nedfälld i väntan på att få pallgods lastat inför lång avfärd till Umeå.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om våra tjänster?

Använd vårt kontaktformulär eller ring 08 – 30 10 60 för personlig service. Det går också bra att maila direkt till info@flyttbolagetstockholm.se

Fyll i era uppgifter nedan.

Vi återkommer så snart vi kan!

Obligatoriskt fält