Flyttföretag Stockholm

Om oss som flyttföretag i Stockholm
Flyttbolaget i Stockholm AB är ett flyttföretag med många målsättningar och ställer gärna upp med flytthjälp eller med några av de andra tjänster vi erbjuder. Vår företagsverksamhet bygger på att minimera kostnaden för Er som kund men ändå hålla en förstklassig och professionell service.

Vårt flyttföretag är stationerat i södra Stockholm och vi kör mestadels uppdrag i Stockholms län och Mälardalen. Detta gör att vi kan erbjuda en mycket bra service till alla våra kunder. Ni kan få allt från en kostnadsfri besiktning på omfattningen av ert bohag eller kontor, materialleveranser, packhjälp och flexibla lösningar på olika transporter och flyttningar.

Vi erbjuder även kvalitativ flyttstädning. Beställ en kostnadsfri offert här om ni önskar flytthjälp i Stockholm.

Under våra öppettider kan Ni enkelt ta kontakt med någon på kontoret för att få hjälp med just ditt ärende. Kontakta gärna oss här eller för mer personlig service för era uppdrag på telefon 08-30 10 60. Vi har mångårig erfarenhet i branschen och kan erbjuda er bra service och trygga transporter.

Stockholmsbaserad flyttfirma
verkar inom Mälardalen
Familjeföretag
Erfarenhet sedan 1984
Kvalitet och service - Se våra omdömen!
Värnar om våra anställda - Kollektivavtalsanslutna
Alltid fullt försäkrade
via Trygg Hansa
Trygg-Hansa

ANSVAR & FÖRSÄKRINGAR

En seriös flyttfirma i Stockholm med stora mål måste kunna erbjuda en trygghet till alla kunder. Att vi kan stå för att vi och våra samarbetspartners är väl försäkrade är viktigt. Flyttbolaget i Stockholm AB kan det och därför kan vi förmedla ordet trygghet till Er.

Flyttbolaget i Stockholm AB är själva försäkrade via Trygg Hansa, men det är viktigt att ni läser igenom Bohag 2010 & Kontor 2003 samt orderbekräftelsen vid bokning av flytt. Läs också igenom Råd & Tips för att underlätta flyttningen samt minimera risken för skador via t.ex. Packning av flyttkartonger, emballering av tavlor mm. Vår transportansvarsförsäkring täcker upp till 20 prisbasbelopp vilket är ca 900 000 kr totalt. Våra flyttuppdrag utförs i enlighet med bestämmelserna i Bohag 2010 och Kontor 2003 som är fastställda av Svenska Åkeriförbundet i vilka vi är medlemmar hos.

Det är även viktigt att kontrollera så att de företag ni väljer att anlita innehar de tillstånd som behövs. Det är nämligen olagligt att som kund anlita ett företag som inte innehar Trafiktillstånd från Transportstyrelsen. För att kolla om ett företag innehar Trafiktillstånd så kan ni använda deras Org. Nr och denna länk.

Miljö

Flyttbolaget i Stockholm AB arbetar ständigt med förbättringar i verksamheten för minsta möjliga påverkan på miljön. Där ingår allt ifrån godkänt miljöbränsle till våra bilar och vi använder bara flyttmaterial som är återvinningsbart. Såsom flyttkartonger, bubbelplast, garderobskartonger, tavelkartonger, packpapper mm.

Flyttbolaget i Stockholm AB värnar om miljön och strävar som flyttfirma att:

  • Minska utsläppen under själva transporten med hjälp av miljögodkända fordon  som drivs med bränsle av miljöklass I.
  • Vid längre flyttningar utanför Stockholm försöker vi om möjligt alltid samlasta bohag/gods.
  • Att vid reparation av lastbilarna använda auktoriserade märkesverkstäder som i sin tur sköter sitt miljöåtagande.
  • Följa de miljölagar samt riktlinjer som finns.
  • Att alltid hålla vår personal samt samarbetspartners informerade och uppdaterade kring aktuella miljöfrågor.
  • Att använda sig av förpackningsmaterial som är miljövänligt och återvinningsbart.